NL

Nieuws

Nieuwsbrief Januari 2017

Mont Ventoux 2017, gevoel, energie en ambitie

Het overlijden van René Gaastra op Eerste Kerstdag maakt je even stil. Zijn verhaal vanaf het moment dat hij ziek werd is immers het begin van onze stichting geweest. We kunnen niet anders dan familie en vrienden aan het begin van dit jaar veel sterkte toewensen met dit verlies. Het verhaal van René zal bij de stichting blijven. Zijn verhaal getuigt van de manier waarop ziekte, doorzettingsvermogen, sportiviteit en vriendschap samenkomen in zijn persoon, zijn familie, zijn vrienden. Het heeft onze stichting gevormd en herkenbaar gemaakt voor iedereen die met ons meegaat. Iedere editie staan familie, vrienden, collega’s om geliefden heen en gaan met elkaar de berg op. Een sportieve prestatie, maar ook een gevecht dat je niet alleen hoeft aan te gaan. Het geld ophalen is voor ons allemaal een belangrijk doel. Maar er is meer dat ons allen verbindt.

Op Facebook maar ook in de mail worden alweer de eerste acties aangekondigd. De doelen voor 2017 zijn bekend en worden bezocht. De opbrengst voor 2016 is overgemaakt naar het KWF-onderzoek en de 29 goede doelen. De eerste teams lopen zich warm op onze site. Er komt weer energie rond de 11e editie! We zien jullie daarom graag op onze kick-off, traditiegetrouw in de Meenthe te Steenwijk. Samen met alle doelen 2017. Wij gaan samen met jullie weer voor een mooi evenement en een mooie opbrengst.

Met deze overdenking en het perspectief op een mooie editie in september van dit jaar wensen bestuur en vrijwilligers van de stichting iedereen een goed en warm 2017 toe.

Commissieleden gevraagd

Ook in deze nieuwsbrief vragen we jullie om te kijken naar kandidaten voor het bestuur en de commissies van onze stichting. We zijn erg op zoek naar mensen die voor ons financieel en secretarieel administratief werk willen doen ter ondersteuning van de secretaris en penningmeester. Het is geen bestuursfunctie, maar heb je tijd en gelegenheid om ons hierin te helpen, stuur dan even een mailtje naar henkth@grootverzettegenkanker.nl

Commissie Frankrijk

Leuk nieuws is dat we sinds het najaar 2017 een 'Frans' bestuurslid in ons midden hebben. Albert Maathuis, wonende te Vinsobres is met een aantal Nederlandse, Belgische en Franse vrijwilligers de afgelopen editie al actief geweest bij het evenement. Met contacten bij Franse instellingen en goede doelen wil de Commissie Frankrijk proberen ook Franse deelnemers mee te krijgen en ondersteuning te bieden bij het organiseren van ons evenement. Het geeft onze stichting een mooie verbinding met de regio waar wij elk jaar te gast zijn. Onze site zal om die reden ook Franstalig en Engelstalig worden ingericht.

Kick-off editie 2017

De datum van de kick-off zullen we zsm bekend maken. We zijn nog bezig met de laatste voorbereidingen. Zodra de datum definitief is, horen jullie dat direct via diverse kanalen.