NL

Nieuws van de deelnemers

Superopbrengst Spinningmarathon Team Partspoint Group

Afgelopen zondag deden maar liefst 213 deelnemers mee aan de zes uur durende  spinningmarathon voor de Stichting Mont Ventoux / Groot verzet tegen kanker en de Tour du ALS. Het was de vijfde editie van de spinningmarathon die in Koloszaal in Raamsdonksveer werd gehouden. De spinners brachten maar liefst een bedrag van €22.155,90 bij elkaar!

Dit bedrag zal verdeeld worden de 2 eerder genoemde doelen, waarbij er 2/3 van het bedrag voor de Stichting Mont Ventoux bestemd is. Iedereen werkte geheel belangeloos mee aan de marathon en maakte deze editie wederom tot een groot succes. Alle broodjes, beleg, fruit en sportdrank voor de deelnemers aan de marathon zijn door lokale ondernemers gesponsord.

De “spinningband” bestaande uit Perry Stevens, René Peeters, Mario van Schijndel en de zangeressen Ilonka van Hooijdonk en Maartje Beerens, bracht tot drie maal toe een spetterend optreden en wist de deelnemers flink op te zwepen.

Met optredens van Snollebollekes en Tamara Tol was het muzikale deel bijna compleet. De knallende slotact van de marathon waren de Gebroeders Ko. De lokale artiesten Ton en Gerard Koopmans jutte met verschillende van hun hits de spinners het laatste half uur flink op. De presentatie van de dag was wederom in handen van John Meijer. Mede door de vele toeschouwers hing er al heel snel een feestelijke sfeer in Koloszaal.

De organisatie van de marathon was in handen van een vijftal leden van het Team PartsPoint Group die in september de Mont Ventoux gaan beklimmen in de strijd tegen kanker!

De cheque werd aan het eind van de marathon in ontvangst genomen door Henk Ten Hulscher, voorzitter van de stichting Mont Ventoux, en Gert-Jan Pijl, voorzitter van de stichting Tour du ALS.

De eerste plannen voor de editie 2017 zijn al weer gemaakt.