Ik wil je bedanken!

22-08-2024 | 14:07

Over een week is het zo ver... ik ga naar Frankrijk!

De afgelopen maanden liepen niet zoals ik gepland had; door een blessure heb ik nagenoeg niet kunnen trainen en moet ik helaas afhaken voor de wandeldag.

Maar ik heb mijn teleurstelling omgezet in een nieuw doel: als teamcaptain ga ik donderdag (op de fiets) de rest van mijn team aanmoedigen om wandelend de top te bereiken. En op vrijdag ga ik er tegenaan om met de fiets de route van 26 kilometer en 1200 hoogtemeters te volbrengen.

Waar het bij mij dit jaar niet zo ging als ik voor ogen had vind ik het wel heel erg mooi om te zien hoe fanatiek de rest van ons team de afgelopen maanden aan het trainen is geweest en hoeveel mooie donaties zij hebben opgehaald. Ook al is onze actie nog niet afgerond vind ik nu al dat ons team een hele knappe prestatie heeft neergezet! Dit toont hoe betrokken iedereen is en hoe belangrijk het blijft om niet alleen geld maar ook aandacht te geven aan de behandeling van de ziekte kanker en hoe waardevol een inloophuis zoals Huis aan het Water voor mensen kan zijn.

Iedereen die een donatie heeft geleverd: enorm bedankt! Het gaat absoluut naar een goed doel, in Katwoude zijn we met elke euro blij omdat deze bijdraagt aan het blijven bieden van zorg en ondersteuning aan gezinnen die te maken krijgen met de ziekte kanker.