NL

Nieuws

Mont Vamtoux 18 mei 2019, hoe vaak ga jij hem op?

Op 18 mei is het zover dan hebben wij onze Mont Vamtoux een tocht voor wandelaars, hardloopers en fietsers op en naar de Mont Vamtoux, ook wel de Col du Vam genoemd.

Voorafgaand aan deze tocht zal er een presentatie worden gehouden over de stichting Groot Verzettegenkanker en de beklimming van de Mont Ventoux in september.

Voor wie is deze dag? Voor alle deelnemers, oud-deelnemers en andere geïnteresseerde

Het globale programma voor deze dag zal zijn:

09:00 ontvangst Orveltermarke te Odoorn
09:10 presentatie Stichting Groot Verzettegenkanker en beantwoording vragen
09:45 vertrek richting de Col du Vam (fietsers vanaf de Orveltermarke, de wandelaars gaan met auto richting een plek in de buurt van de Col du Vam) locatie zal via Facebook en de website nog bekend worden gemaakt
11:00 beklimming voor wandelaars, hardlopers en fietsers van Col du Vam (wij gaan proberen hier een verzorgingspost te krijgen)
13:00 einde beklimming en terugreis Orveltermarke

Voor de wandelaars en hardlopers zal er een tocht van ca 15 kilomter in de buurt van de Col du Vam worden uitgezet. De fietsers zullen vanaf de Orveltermarke vertrekken richting de Col du Vam, waarbij er ongeveer een rondje van 45km zal worden gefietst.

Opgeven kan via berry@grootverzettegenkanker.nl bij de opgave graag vermelden of het om fietsen, wandelen of hardlopen gaat zodat een inschatting gemaakt kan worden qua soorten deelnemers.