NL

Nieuws

Kom allemaal naar Café Mont Ventoux

Editie twaalf van Groot verzet tegen kanker wordt op zaterdag 10 november afgesloten in Café Mont Ventoux, waar de onderlinge ontmoeting centraal staat.

Het café vindt plaats in theater De Meenthe, aan de stationsplein 1 te Steenwijk. De deuren gaan open om 19.30 uur en een half uur later gaat het officiële programma van start. Hierin blikken we met deelnemers en andere betrokkenen terug op de afgelopen editie, bedanken we onze sponsors en zetten we een bijzondere vrijwilliger in het zonnetje.

Vanaf 21.00 uur is er alle gelegenheid voor een borrel, een hapje, weerzien met deelnemers en vrijwilligers en uitwisselen van verhalen. Iedereen is welkom, maar we vragen om organisatorische redenen wel om je vooraf aan te melden via onderstaande button.

Ja, ik kom naar Café Mont Ventoux!

Café Mont Ventoux wordt pas echt een succes met de inbreng van zijn bezoekers. Heb je fraaie, ontroerende of sfeervolle foto’s en/of video’s van de afgelopen editie? Verzend deze dan naar onderstaande Dropbox en wij verwerken de beelden tot een video die vertoond gaat worden tijdens Café Mont Ventoux. We verwijderen het geluid onder de video’s, zodat niemand hoeft te vrezen voor ‘gedoe’ over rechtenkwesties. We zouden het echt heel fijn vinden als we op deze manier een krachtige herinnering aan de twaalfde editie van Groot verzet kunnen samenstellen!

Dropbox foto's en Video's