NL

Nieuws

Zet alvast in de agenda: Mont Ventoux’tje op 22 september

Nog enkele weken en dan staan ruim vijfhonderd enthousiaste deelnemers klaar voor hun beklimming van de Mont Ventoux. Wij als Stichting Mont Ventoux zijn enorm trots wat er de afgelopen jaren allemaal is bereikt. Daarom organiseren wij op 22 september een tocht speciaal voor iedereen die onze stichting een warm hart toe draagt. Dus ben je (oud) deelnemer, wil je een keer meedoen, ben je sponsor, vrijwilliger of stille bewonderaar van Groot verzet tegen kanker: meld je dan aan voor het Mont Ventoux'tje!

WAT:
Een prachtige fietstocht van 40 km of 80 km. Een heerlijke wandeltocht van circa 17,5 km. De wandeltocht is ook een fijne uitdaging voor hardlopers!

WIE:
Voor iedereen die een lekker stuk wil wandelen, hardlopen, wielrennen of fietsen door de fraaie en heuvelachtige omgeving van Steenwijk (kies je voor de racefiets, dan is een helm verplicht).

WAAR & WANNEER:
We verzamelen op zaterdag 22 september bij Fletcher Hotel, Woldmeentherand 15, 8332 JE te Steenwijk. Aanmelden kan van 9.00 tot 9.30 uur. Vertrek is om 9.45 uur. Fletcher heeft speciaal voor ons een lunch samengesteld. Deze kost € 10. Bij aanmelding a.u.b. vermelden of je hiervan wilt gebruikmaken.

DRESSCODE:
Je favoriete (Mont-Ventoux) shirt.

BIJDRAGE: 
We vragen geen inschrijfgeld, maar zijn blij met je donatie! Hoe meer geld we inzamelen, des te makkelijker we het evenement in Frankrijk kunnen organiseren en des te meer geld er overblijft voor het onderzoek en de lokale goede doelen die we steunen. Doneren kan via NL90 RABO 0321 3555 55 t.n.v. Stichting Mont Ventoux, onder vermelding van 'Mont Ventoux'tje'. Doneren op de dag zelf kan via de donatiebox of pinautomaat.

AANMELDING VOORAF:
In verband met de organisatie zouden we graag willen dat je je aanmeldt. De aanmelding gaat via het speciale e-mailadres dat hieronder vermeld staat.

vriendenvan@grootverzettegenkanker.nl

POSTER MONT VENTOUX’TJE:
De poster van het Mont Ventoux’tje is te downloaden via de link hieronder. Plak de poster op je raam, deel hem met familie en vrienden, of verzin een andere creatieve manier om er aandacht mee te vragen voor deze mooie tocht!

Poster Mont Ventoux'tje downloaden