NL

Nieuws

Fransen genieten van Afterparty in Chateau Martinet

Een mix van deelnemers, vrijwilligers, pers en genodigden was woensdagavond 6 december bijeen voor de Afterparty van Fondation Mont Ventoux / Ventoux Contre Cancer. Net als in Nederland enkele weken eerder zorgde de openingsvideo met de dronebeelden van de Ventoux en het evenement en de fantastische muziek voor kippenvel bij de ruim 30 aanwezigen. De video van Time Star Media kreeg een daverend applaus.Nadat Albert Maathuis iedereen officieel had verwelkomd, de leden van de Commissie Frankrijk had bedankt voor hun enthousiasme en inzet en de doelen voor 2018 had bekendgemaakt, richtte bestuursvoorzitter Henk ten Hulscher zich in een videoboodschap tot de aanwezigen. Het eerste hoogtepunt van de avond volgde toen het eindbedrag van € 603.030 werd bekendgemaakt. Een bedrag dat mede door de inzet van de Franse deelnemers, vrijwilligers en zeker ook de sponsors tot stand is gekomen.
 
Het Instituut St Catharine te Avignon en Enfants Cancer et Sante in combinatie met het ziekenhuis Timone uit Marseille vertelden daarna kort waarvoor zij het geld gaan gebruiken. Het bedrag dat de Fransen bijeen hebben gebracht voor beide goede doelen werd, begeleid door een luide scheepstoeter - het was tenslotte 6 december, in de vorm van drie grote cheques overhandigd aan vertegenwoordigers van de Franse goede doelen.


 
Na de afsluiting van het officiële gedeelte werd nog veel nagepraat en nog belangrijker: de eerste afspraken voor deelname, sponsoring enzovoort voor 2018 zijn al gemaakt. De Franse Afterparty was een prachtige avond met blije mensen, een fantastisch team (La commission Francais) en een resultaat dat de verwachtingen heeft overtroffen.
 
Wordt vervolgd in 2018!