NL

Nieuws

Belisol nieuwe hoofdsponsor Stichting Mont Ventoux

Meppel, februari 2017 - De Stichting Mont Ventoux heeft in het bedrijf  Belisol een nieuwe sterke partner gevonden. Belisol is de nieuwe hoofdsponsor en ondersteunt hiermee samen met de Stichting Mont Ventoux de strijd tegen kanker.  
 
Nicolas Thiel: "Als maatschappelijk betrokken onderneming levert Belisol graag een positieve bijdrage aan de Stichting Mont Ventoux. We zien in de Stichting een prachtige club enthousiaste vrijwilligers die zich met hart en ziel samen inzetten voor de strijd tegen kanker. Daar verbinden we graag onze naam aan."
 
Naast het creëren van naamsbekendheid is de sponsorovereenkomst ook gericht op intensieve samenwerking met de lokale doelen en de acties die diverse teams in het land organiseren om geld op te halen. De vestigingen van Belisol worden servicepunten voor de lokale doelen en teams door ze actief te ondersteunen met promotiemateriaal. Tevens organiseert Belisol met al haar vestigingen een sensationele fietstocht vanuit Nederland naar de Mont Ventoux, alwaar zij worden opgevangen door werknemers van Belisol om met elkaar de legendarische berg te beklimmen.

"We hebben in onze gelederen veel wielerliefhebbers zitten en zijn bovendien een aantal jaar actief sponsor geweest in de professionele wielrennerij, het ondersteunen van dit goede doel werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen", aldus Nicolas Thiel.

"Wij zijn trots op onze nieuwe partner en we gaan daarmee een nieuwe fase in als Stichting in de strijd tegen kanker want dat is waarvoor we het allemaal doen", aldus Henk ten Hulscher, voorzitter Stichting Mont Ventoux.
 
Belisol
Belisol is een landelijke franchiseorganisatie die handelt in kozijnen, deuren, schuifpuien en aanverwante producten voor woningverbetering. Belisol bestaat sinds 1977 en is daarmee één van de oudste kozijnen en deuren specialisten van Nederland en omstreken. Belisol is marktleider in Nederland én België. Belisol is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 80 vestigingen in België, Nederland en Frankrijk.
www.belisol.nl