NL

Nieuws van de deelnemers

Wijnproeverij Toon Hermans Huis Zeewolde

Op donderdag 31 augustus 2017 beklimmen Hans en Antje Nobel, Louw van Sinderen, Hélène Grootenboer en Sylvia Smith als Team Toon Hermans Huis Zeewolde samen met 998 andere deelnemers de Mont Ventoux. Vanuit Sault 26 km bergop wandelen via Chalet Reynard naar de top (1912 m). Doel is geld op te halen voor KWF kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis in Zeewolde, een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad.

Waarom?
Veel mensen in onze directe omgeving hebben te maken met kanker. Dat is voor ons de aanleiding ons in te zetten voor de strijd tegen kanker. Onderzoek naar de bestrijding van kanker mag nooit stoppen, die moet altijd doorgaan! Steun ons!

Wat gaan wij doen?
Hans, Antje, Louw, Hélène en Sylvia organiseren een zomerse wijnproeverij. Proef mee met een aantal witte, rosé en rode wijnen.

Waar is de proeverij?
De proeverij is in de hal van Kerkcentrum Open Haven, Kerkplein 8 te Zeewolde.

Wanneer is de proeverij?

Wij nodigen je van harte uit voor vrijdag 30 juni a.s. vanaf 19.00 uur. Laat ons weten of je komt via info@toonhermanshuiszeewolde.nl
 
Wat kan jij doen?
De wijn kan je tijdens de proeverij bestellen. Van elke verkochte fles is een deel bestemd voor sponsoring van ons team, Team THHZ.

Hoe krijg je de bestelde wijnen thuis?
Vul het bestelformulier in op de avond zelf en lever dit bij ons in. Na onze berichtgeving kan je je bestelling (inclusief faktuur) afhalen bij het Toon Hermans Huis Zeewolde, Mazerhard 37.

Vervolgens graag het bedrag per ommegaande overmaken op:
NL43RABO0149121164 t.n.v. St.Toon Hermans Huis Zeewolde o.v.v. St.Mont Ventoux.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Kijk op Wijn Zeewolde.