NL

Nieuws van de deelnemers

Openbare veiling Team Biddinghuizen

Team Biddinghuizen "Samen vechten tegen Kanker"
houdt op zaterdagavond 25 juni in het Koetshuis te Biddinghuizen een openbare veiling.
Aanvang 20.00 uur. Veilingstukken vooraf bekijken vanaf 19.00 uur. De entree is gratis!
Tevens kunt u loten kopen om kans te maken op een prachtige Gazelle fiets, beschikbaar gesteld door "Klamer Fietsen".

Er kan op werkelijk prachtige artikelen geboden worden: Cadeaubonnen voor een High Tea, auto verzorgingspakketten, vrijkaarten Walibi, Home cooking, Knipbehandelingen, ontspanningsmassages, dagopleiding E achter B (aanhang), Steigerhouten bankjes, schilderijen, heerlijke etentjes, weekendje weg in het Sauerland, prachtige stoel van Oud is Nieuw, Fotoshoots, enzovoort. Maar ook op kleinere artikelen kan geboden worden.
Dit alles om het KWF te steunen in de strijd tegen kanker.

Bij binnenkomst krijgt u een kaart met nummer waaraan uw naam is gekoppeld.
Hiermee kunt U bieden. De veilingmeester zal er een prachtige avond van gaan maken. Betalingen zijn in contant. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig. Kom naar het Koetshuis om dit initiatief te ondersteunen! Dit jaar zal de beklimming van de Mont Ventoux voor de 10e keer plaatsvinden. Op dit moment zijn er 28 sportievelingen uit Biddinghuizen en omgeving die meedoen. De wandelaars gaan op 1 en de fietsers op 2 september naar de top. Naast de sportieve uitdaging staat vooral de inzameling van geld voor KWF kanker bestrijding centraal.

Op spectaculaire zaken een bod uitbrengen? Wie weet gaat u met iets prachtigs naar huis. Een veiling, gezelligheid, ook dat kan in het Koetshuis te Biddinghuizen, die de ruimte gratis ter beschikking stelt. Onthoudt: zaterdag 25 juni: Biddinghuizen "Samen tegen Kanker".

Vriendelijke groet,

Kees Schaak
montventoux2016@cschaak.nl