NL

Nieuws van de deelnemers

Sponsoractie rond toneelstuk 'Mont Ventoux' in Ogterop

De Lionsclub Meppel-Reestdal ondersteunt in 2016 actief de stichting Mont Ventoux. De stichting viert volgend jaar haar 10 jarig bestaan.  Als Lions leveren wij graag een bijdrage aan de strijd tegen kanker door het bijeenbrengen van sponsorgelden voor deze stichting. 

Daarom organiseren wij een aantal activiteiten met als afsluiting en hoogtepunt de beklimming van de Mont Ventoux in september 2016. Ons streven is om met minimaal 15 deelnemers vanuit Lions Reestdal-Meppel wandelend, hardlopend of fietsend de berg op te gaan. We starten in 2016 met een diner voorafgaand aan de toneelvoorstelling “Mont Ventoux” in Schouwburg Ogterop. Het toneelstuk is gebaseerd op het beroemde boek van Bert Wagendorp.  

We nodigen u uit om, samen met ons en voorafgaand aan de voorstelling, te dineren in de theaterzaal de Engelenbak. Tijdens het diner zal één van de hoofdrolspelers van de voorstelling een verhaal houden en met ons in gesprek gaan. Aansluitend hebben we gereserveerde plaatsen in de zaal. De avond zal, met muzikale begeleiding en in Franse stijl, afgesloten worden in de foyer.  

Praktische informatie: 

Datum:  woensdag 27 januari 2016

Ontvangst 17.30-18.00 uur

Diner 18.00-20.00 uur

Het menu bestaat uit een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht afgesloten met koffie met bonbons. Eén glas wijn is in de prijs begrepen. 

Aanvang voorstelling : 20.15 uur

Kosten:  75 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief diner, voorstelling, afsluiting en een sponsorbijdrage.

Aanmelden via het mail-adres: janwillem.vanlummel@home.nl

Uw aanmelding is geldig na ontvangst van de € 75,- per plaats. U krijgt een ontvangstbevestiging. Het reserveren van meerdere plaatsen is mogelijk. Het geld dient overgemaakt te worden op de bankrekening van Lions Meppel-Reestdal: 

NL26 RABO 0371 8874 02
t.n.v. RF van Es Lions Meppel-Reestdal. 

Onder vermelding van : x maal voorstelling Mont Ventoux en uw e-mail adres 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Om het evenement niet te missen Dus geef u zo spoedig mogelijk op. 

Namens Lions Meppel-Reestdal, 

de activiteitencommissie: 

Gertjan Holterman
Sylvester Ponsen
John Spraakman
Jan Willem van Lummel

Nadere informatie over de voorstelling: http://www.schouwburgogterop.nl/detail/1406/ventoux-bert-wagendorp-cees-geel-chris-tates-dennis-rudge-e-a)