NL

Kosten voor deelname

Naast de kosten voor deelname is er een aantal mogelijkheden omtrent reis- en verblijf. Het is mogelijk om zelf je accommodatie in Frankrijk te regelen, maar wij kunnen dat ook voor je doen. Wij hebben voor de periode van 28 augustus tot en met 1 september de accommodatie van Les Gipieres of Hameau des Sources geboekt.

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende pakketten die te boeken zijn. Bij de officiële aanmelding doorloop je een keuzemenu. Aan de hand van jouw keuzes wordt de exacte totale prijs berekend. Bedenk, voordat je naar inschrijven gaat, welke pakketten je wilt afnemen. Voor iedereen die langere tijd in Les Gipieres of Hameau des Sources wil verblijven geldt dat ze dit rechtstreeks dienen te boeken voor de periode die buiten ons arrangement valt.

Overzicht deelnemerspakket en extra diensten

PAKKET KOSTEN
Deelname (inclusief kleding) € 157,50
   
OPTIONELE EXTRA SERVICES
   
Accommodatie
4 overnachtingen (aankomst dinsdag 28 augustus, vertrek zaterdagochtend 1 september, inclusief ontbijt)

4 x ontbijt
4 x diner
per persoon
zolang de voorraad strekt

We beschikken over 3- en 5 persoonsappartementen (cq 1 slaapkamer en 2 slaapkamers, de 3e of 5e persoon slaapt op een tweepersoons comfortabele bedbank)

Wij proberen bij het indelen zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze deelnemers. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig. Tip: zorg zelf nog voor een paar extra handdoeken.

NB: Officieel aangemelde vrijwilligers kunnen tegen het gereduceerde tarief van € 275,- accommodatie boeken.
€ 295,-
   
Busreis NL <-> FR
Met de bus vanuit de opstapplaatsen Meppel, Arnhem, Eindhoven of Maastricht naar Montbrun en retour

De bus vertrekt maandagavond 27 augustus om ca 22:00 uur uit Meppel (tijd onder voorbehoud) en vertrekt zaterdagochtend 1 september om 6.00 u 's ochtends (tijd onder voorbehoud) uit Montbrun.
€ 75,-
   
Fietsvervoer 
NL <-> FR vanuit Meppel
Je fiets wordt vanuit Nederland (Meppel) naar Frankrijk (Montbrun)
vervoerd en ook weer teruggebracht. Je dient zelf je fiets te brengen en te halen bij Parts Express in Meppel voor het vervoer per vrachtwagen.

Brengen op vrijdag 24 augustus tussen 12.00 en 17.00 uur en op zaterdag 25 augustus tussen 8.00 en 11.00 uur.
Halen op maandag 3 september tussen 12.00 en 16.00 uur. Alle tijden zijn onder voorbehoud.
€ 25,-
   
Fietsvervoer 
NL <-> FR vanuit andere plaatsen
Kies je voor de optie om je fiets in te laden in Arnhem, Eindhoven of Maastricht en retour dan zijn de kosten € 50,-(opstapplaatsen onder voorbehoud).

Het busje waarmee de fietsen worden vervoerd, rijdt achter de personenbus aan. De opstap- en uitstapmomenten voor de deelnemers zijn tevens de inlaad- en uitlaadmomenten voor de fiets.
€ 50,-
   
Vervoer personen van Montbrun naar de start in Sault
Wij verzoeken de wandelaars/hardlopers (en vrijwilligers/supporters) bij de inschrijving aan te geven of je hier gebruik van wilt maken. Dit in verband met het inschakelen van lokale bussen. De busreis Montbrun-Sault duurt ca 30 minuten. Indien dit pakket niet wordt gekozen, gaan wij ervan uit dat de deelnemer zelf bij de start komt.

Voor de fietsers: Vanuit Montbrun fietsen we 'en groupe' naar de start in Sault en je fietst zelf na de beklimming weer terug.

Alle deelnemers die elders verbljven:
Wij gaan ervan uit dat je zelf zorg draagt voor vervoer naar de start in Sault en na de beklimming weer terug gaat naar de plaats van bestemming. Wil je van bovenstaande mogelijkheid gebruik maken, dan dit graag bij de inschrijving aangeven.
€ 0,-

 

Wijzigingen door deelnemers

  • Zelf wijzigen van kledingmaten en/of tak van sport is mogelijk tot 31 mei 2018.
  • Wijziging van “extra service” componenten is alleen mogelijk door middel van wijzigingsverzoek gericht aan de Stichting tot 31 mei 2018.