NL

Aanmelden als vrijwilliger

Zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging of stichting bestaan! Voel jij je verbonden met ons doel en wil jij deel uitmaken van een geweldige enthousiaste club? Heb jij de tijd en de drive om tijdens de maanden voorafgaand aan het evenement jouw inzet te verlenen of wil je tijdens het evenement meehelpen? Meld je dan aan via de link onderaan de pagina!

Overnachten

Voor vrijwilligers is er de mogelijkheid om accommodatie in Montbrun te boeken via de Stichting, inclusief ontbijt en diner. De kosten voor 4 nachten zijn hetzelfde als bij deelnemers. Wanneer je extra dagen wilt bijboeken, moet je dit zelf regelen via Maria Koolen. Extra dagen bijboeken kan pas na 31 mei 2018!

Ook bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van busvervoer van Nederland naar Frankrijk. De opstapplaatsen zijn Meppel, Arnhem, Eindhoven en Maastricht. Een retour kost € 75,-. Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheden of heb je specifieke vragen over het vrijwilligerswerk? Stuur dan een mail naar de stichting.

Aanmeldprocedure

  • Je doorloopt bij de aanmelding net als de deelnemers een keuzemenu waarin je onder andere je naam, adres en woonplaats achterlaat. Ook kun je aangeven of je wilt gebruikmaken van het busvervoer en de aangeboden accommodatie.
  • Tevens is het dit jaar mogelijk om je partner/familie/supporter aan te melden voor onder andere de accommodatie in Montbrun. Deze personen dienen zich ook in te schrijven, maar dan als supporter. LET WEL: supporters kunnen zich alleen inschrijven door zich bij een team aan te sluiten!
  • Als vrijwilliger/supporter is het uiteraard ook mogelijk om geld in te zamelen. Je krijgt net als de deelnemers een eigen profielpagina waarop je bijvoorbeeld je motivatie kunt weergeven of je acties kunt beschrijven. Weet wel dat je niet hoeft te voldoen aan de limiet van € 400,- zoals die geldt voor de deelnemers.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de vrijwilligers, dan mag je je vraag mailen naar de stichting.

Ik schrijf me in als vrijwilligerIk heb een vraag als vrijwilliger